יום חמישי, 20 במרץ 2014

שפיצים - סרט חדש לילדים בפסח

שפיצים הוא אנימציית הרפתקאות חדשה לילדים
המספרת על הנער אמאדו, שהדמויות בהן הוא משחק בכדורגל שולחן-
מתעוררות לחיים...

החל מה-3.4 בבתי הקולנוע


לפרטים על הסרט שפיצים...

אוגי והמקקים - חדש לילדים בקולנוע בפסח

אוגי והמקקים הוא סרט חדש לילדים שיצא לאקרנים לקראת פסח
ויציג לצופים בצורה הומוריסטית את הרפתקאותיו של אוגי החתול השמן והעצלן...


החל מה- 10 באפריל בבתי הקולנוע


לפרטים על הסרט אוגי והמקקים...

יום רביעי, 19 במרץ 2014

יום חמישי, 13 במרץ 2014

המלצת סרט - טינקרבל ופיית הפיראטים

דנה שץ הלכה עם הילדים לצפות בסרט החדש "טינקרבל ופיית הפיראטים"
וכולם חזרו מרוצים - אפילו הבנים שבחבורה...

הסרט יוצג בבתי הקולנוע ברחבי הארץ החל מה-13 במרץ.

להמלצה המלאה על טינקרבל ופיית הפיראטים...

פעילויות לכל המשפחה ביום המדע הישראלי

יום המדע הישראלי מציע מגוון פעילויות לכל המשפחה ברחבי הארץ.
יום המדע יתקיים ב-26 במרץ, יום ד', ויכלול הרצאות, פעילויות מדעיות,
כיכר רבין בתל אביב תהפוך לכיכר מדע...

לפרטים על יום המדע הישראלי...

איך מכינים פיצה עם הילדים בבית?

יום שלישי אחה"צ אצלנו בבית, לבנות בנות 2 ו-4 מגיעות שתי חברות בנות גילן.
בדיוק כשחשבתי מה להכין להן לאכול לארוחת הערב, נשמע צלצול בדלת, ידעתי שצריך להגיע משהו ממעדנות, הם משיקים מוצר חדש וביקשו שאתנסה.

לא היה תזמון מושלם מזה. פתחתי את החבילה שהגיעה ובתוכה היה בסיס קפוא לפיצה עם רוטב עגבניות, כל מה שנשאר הוא להוסיף גבינה צהובה או מוצרלה ותוספות שהבנות אוהבות ויש ארוחת ערב טעימה.

הפכנו את זה לפעילות מהנה עם הבנות, כל אחת זכתה להיות שפית קטנה לרגע אחד. גל שמה את רוטב העגבניות הטעים, רוני את הגבינה, שחר את הזיתים הירוקים וזואי את העגבניות, הן כבר היו ממש רעבות, מזל שתוך 8 דקות של אפייה הפיצה כבר מוכנה עם טעם מושלם של פיצה שיצאה הרגע מהתנור.

החוויה הייתה מושלמת, גם פעילות עם הבנות בזמן ההכנה וגם אפייה מהירה ופיצה טעימה לארוחת הערב.
הן סיימו לאכול וגל שאלה "אמא, מחר גם אפשר להכין את הפיצה הזאת?" בשבילי זה אומר הכל.

ממליצה לכולם לנסות את הבסיס לפיצה עם רוטב עגבניות טעים של מעדנות, אני כבר בדרך לסופר לקנות אחד למחר.

 יפעת גוריון


והנה המתכון שהגיע עם הפיצה הקפואה:

פיצה אדומה: פלפלים, עגבניות, פטה וצנוברים

רשימת חומרים:

בסיס לפיצה עבה + רוטב של מעדנות
3 כפות ממרח פלפלים מתוקים אדומים של אוליביה
1 כוס גבינת מוצרלה, מגוררת
2 כפות גבינת פטה, מפוררת
2 פלפלים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות (אפשר קנויים)
6 פרוסות דקות של עגבנייה
2 כפות צנוברים
עליי אורגנו טרי

אופן ההכנה:

1. מערבבים את רוטב העגבניות עם הממרח פלפלים ומורחים על בצק הפיצה,.
2. מפזרים את הגבינות, מניחים את רצועות הפלפלים הקלויים, פרוסות העגבנייה ומעטרים בצנוברים.
3. אופים בתנור לפי הוראות היצרן, אחרי האפייה מפזרים עליי אורגנו ומגישים חם.

צילום: לירון אלמוג