בדיוק כשחשבתי מה להכין להן לאכול לארוחת הערב, נשמע צלצול בדלת, ידעתי שצריך להגיע משהו ממעדנות, הם משיקים מוצר חדש וביקשו שאתנסה.
לא היה תזמון מושלם מזה. פתחתי את החבילה שהגיעה ובתוכה היה בסיס קפוא לפיצה עם רוטב עגבניות, כל מה שנשאר הוא להוסיף גבינה צהובה או מוצרלה ותוספות שהבנות אוהבות ויש ארוחת ערב טעימה.
הפכנו את זה לפעילות מהנה עם הבנות, כל אחת זכתה להיות שפית קטנה לרגע אחד. גל שמה את רוטב העגבניות הטעים, רוני את הגבינה, שחר את הזיתים הירוקים וזואי את העגבניות, הן כבר היו ממש רעבות, מזל שתוך 8 דקות של אפייה הפיצה כבר מוכנה עם טעם מושלם של פיצה שיצאה הרגע מהתנור.
החוויה הייתה מושלמת, גם פעילות עם הבנות בזמן ההכנה וגם אפייה מהירה ופיצה טעימה לארוחת הערב.
הן סיימו לאכול וגל שאלה "אמא, מחר גם אפשר להכין את הפיצה הזאת?" בשבילי זה אומר הכל.
ממליצה לכולם לנסות את הבסיס לפיצה עם רוטב עגבניות טעים של מעדנות, אני כבר בדרך לסופר לקנות אחד למחר.
יפעת גוריון
והנה המתכון שהגיע עם הפיצה הקפואה:
פיצה אדומה: פלפלים, עגבניות, פטה וצנוברים
פיצה אדומה: פלפלים, עגבניות, פטה וצנוברים
רשימת חומרים:
בסיס לפיצה עבה + רוטב של מעדנות
3 כפות ממרח פלפלים מתוקים אדומים של אוליביה
1 כוס גבינת מוצרלה, מגוררת
2 כפות גבינת פטה, מפוררת
2 פלפלים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות (אפשר קנויים)
6 פרוסות דקות של עגבנייה
2 כפות צנוברים
עליי אורגנו טרי
אופן ההכנה:
1. מערבבים את רוטב העגבניות עם הממרח פלפלים ומורחים על בצק הפיצה,.
2. מפזרים את הגבינות, מניחים את רצועות הפלפלים הקלויים, פרוסות העגבנייה ומעטרים בצנוברים.
3. אופים בתנור לפי הוראות היצרן, אחרי האפייה מפזרים עליי אורגנו ומגישים חם.
צילום: לירון אלמוג